Wij krijgen energie van oplossingen die het leven makkelijker maken. Jij ook?

Werken bij InnTech

Welkom in de wereld van InnTech. Een jong en ambitieus team, ondersteund door ervaring met een gezamenlijk doel: kwalitatief hoogwaardige technologie voorzieningen waarin innovatie, kostenbesparing en milieubewustzijn samenkomen. Wij krijgen energie van oplossingen die het leven makkelijker maken. Jij ook?
InnTech bereid zich voor om opdrachten aan te nemen van grote bedrijven, multinationals en overheidsorganisaties. Om deze marktintroductie succesvol te maken zoeken wij collega’s die onderdeel willen worden van dit unieke concept. Samen met jou willen wij doorgroeien tot een nationale en internationale marktpartij voor technologische oplossingen voor verschillende problemen.

Missie

InnTech heeft de missie om ontwikkelen van innovatieve en duurzame technologieën om de wereld een stap vooruit te helpen. Deze trachten wij te bereiken door oplossingen te bieden voor complexe problemen in industriële en luchtvaartsector.

Bedrijfscultuur

Wij zijn gedreven en deskundig in wat we doen. We nemen jou graag mee in onze wereld en visie op duurzame technologie. Hoe doen we dat? Samen weten wij meer dan één. Er wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht, maar gezamenlijk vormen we een sterk team!

Bij creatief omgaan met verschillende technieken en dit omzetten naar een nieuwe techniek, daar ligt de uitdaging. Heb jij een idee voor vernieuwing of verbetering? Wij gaan de uitdaging aan om samen een nieuwe en duurzame oplossing te realiseren.

De uitdaging

Innovatie op het gebied van gasturbines en jet engines! Een inspirerende werkomgeving met iedere dag nieuwe uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, technologie en engines.

Wij staan altijd open voor getalenteerde mensen. Neem een kijkje bij onze vacatures en voel je vrij om contact op te nemen wanneer je vragen hebt over werken bij InnTech.